www.petrikiv-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій

28.11.2019
Версія для друку Написати листа
Впродовж останніх років з 25 листопада до 10 грудня в усіх регіонах України проходить акція «16 днів проти насильства», в рамках якої проводяться заходи з попередження і подолання насильства в сім’ї.

Протягом 16 днів заходи з попередження насильства над дітьми в усіх його проявах, над жінками, над людством в цілому проходять і в загальноосвітніх навчальних закладах. Метою даних заходів є привернення уваги учасників навчально – виховного процесу до проблеми насильства у суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення, адже найвищою цінністю будь – якої держави є людина, її життя і здоров’я, честь, і гідність, недоторканність та безпека.

Спеціалістом Петриківського бюро правової допомоги Кам’янського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в рамках зазначеної акції спільно з представниками Петриківського районного центру соціальних служб для дітей сім’ї та молоді Петриківського відділення поліції Новомосковського відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області проведено лекцію для учнів Професійного технічного училища № 79.


Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор