www.petrikiv-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Вівторок, 23 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій

13.11.2019
Версія для друку Написати листа
Кожна людина, незалежно від статі та віку, цінна вже тим що вона є. Ніхто не може порушувати її право на недоторканість особистих кордонів. Сім’я - це опора у житті. Місце, де тебе чекають і люблять.

Домашнє насильство ц одна найрозповсюдженіших у світі форм порушення прав людини. Законодавство визначає насильство як реальну дію або погрозу навмисного фізичного, сексуального, психологічного або економічного впливу, змушення з боку однієї особи по відношенню до іншої, з метою контролю, залякування, навіювання почуття страху. Насильство проявляється в словесних образах, фізичних нападах, побоях, погрожуваннях тощо. Тому дуже важливо проводити заходи які мають на меті запобігти домашньому насильству.

Під час години інформування проведеної для підоблікових пробації начальником відділу «Петриківське бюро правової допомоги» Кам’янського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги розкрито питання що таке домашнє насильство та як від нього захиститися відповідно до чинного законодавства


Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор