www.petrikiv-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ РОБОТОДАВЦЯМ ПЕТРИКІВЩИНИ - РОЗШИРЕННЯ МОЖЛИВОСТЕЙ ПАРТНЕРСТВА ‼️
Версія для друку Написати листа
16.05.2019 року у відділі надання соціальних послуг у Петриківському районі Кам’янського міського центру зайнятості було проведено засідання круглого столу з роботодавцем - Громадською організацією «Шульгівська громада».
Головне завдання зустрічі – це активна співпраця служби зайнятості з роботодавцем та надання комплексу послуг.
Начальник відділу надання соціальних послуг у Петриківському районі Кам’янського міського центру зайнятості Ольга Данильченко та керівник ГО «Шульгівська громада» Льовкіна Вікторія, обговорили питання пріоритетних напрямів співпраці зі службою зайнятості.
Служба зайнятості сьогодні – це сервісна структура, яка в своєму арсеналі має багатий спектр послуг:
інформування про стан, основні тенденції та процеси на локальному ринку праці
здійснення на замовлення роботодавця підбору необхідних працівників із використанням психодіагностичних методик: проведення тестування, оцінка та інтерпретація результатів.
задоволення потреб роботодавців у тимчасових працівниках для виконання громадських та інших робіт тимчасового характеру.
організація підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації безробітних з урахуванням поточної та перспективної потреби роботодавців у навчальних закладах, так і безпосередньо на виробництві.
стимулювання діяльності роботодавців, спрямованої на створення нових робочих місць шляхом щомісячної компенсації єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
Роботодавцю було запропоновано скористатись сучасними
онлайн-сервісами служби зайнятості. Так, для оперативної та вигідної співпраці роботодавців зі службою зайнятості є можливість створення 🌐 🖥«Електронного кабінету роботодавця», який зорієнтований, насамперед, на скорочення витрат часу для відвідування центру зайнятості та на підвищення рівня комфорту під час взаємодії роботодавців зі службою зайнятості.


Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор