www.petrikiv-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій

28.01.2020
Версія для друку Написати листа
На базі Чаплинської сільської ради відбулася робоча зустріч на тему: «Захист прав осіб, постраждалих від домашнього насильства та насильства за ознакою статі». Під час заходу учасники розглянули актуальні питання захисту прав вищевказаної категорії осіб, акцентували увагу на проблемних питаннях організації співпраці між компетентними органами та установами для забезпечення надання БВПД таким особам, обговорили питання профілактичної роботи з сім’ями, в яких вчиняється домашнє насильство.

Присутні обговорили важливі питання попередження вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з насильством у сім’ї та насильством за ознакою статі. Крім того, мова йшла про реалізацію державної політики щодо запобігання насильству в сім’ї. Учасники заходу детально зупинилися на питанні підтвердження категорії осіб, постраждалих від домашнього насильства чи насильства за ознакою статі, для цього були надані детальні роз’яснення.

Усі учасники активно обговорювали вищевказані питання, адже їх актуальність стає все більшою кожного дня. Захист прав осіб, постраждалих від домашнього насильства чи насильства за ознакою статі, є важливим критерієм відновлення справедливості в суспільстві.

Захід зібрав представників Петриківського бюро правової допомоги, Чаплинської сільської ради Петриківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.


Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор