www.petrikiv-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 25 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій

ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ - ШАНС НА ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ
Версія для друку Написати листа
17.05.2019 року о 14-00 годині в актовому залі Петриківської райдержадміністрації фахівцями відділу надання соціалних послуг у Петриківському районі Кам’янського МЦЗ був проведений спільний захід – ярмарка вакансій для безробітних району за участю ТОВ “Алкогольно-безалкогольний комбінат “Дніпро”.

Данильченко Ольга Володимирівна – начальник відділу надання соціалних послуг у Петриківському районі Кам’янського МЦЗ ознайомила присутніх з головним завданням служби зайнятості – працевлаштування безробітних, легалізація тіньової зайнятості та легалізація заробітної плати, з професійно-кваліфікаційним складом безробітних відповідно до діяльності підприємства.


Шологон Владислава Олександрівна – начальник відділу підбору персоналу розповіла присутнім про діяльність підприємства, напрямками роботи, про потребу в працівниках - зварювальник –будівельник, інженер контрольно-вимірювальних приборів, оператор лінії, маштніст компресорних установок, майстер цеху, вантажник, підсобний робітник. Обговорювались завдання та обов’язки кожної вакансії, вимоги до кандидатів.
По закінченню ярмарки вакансій Владислава Олександрівна відповіла на всі запитання зацікавлених та запросила до ТОВ “Алкогольно-безалкогольний комбінат “Дніпро” на індивідуальну співбесіду.


Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор