www.petrikiv-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій

Оголошення про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Петриківського району Дніпропетровської області
Версія для друку Написати листа
Керуючись законами України «Про місцеві державні адміністрації», «Про автомобільний транспорт», постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (із змінами), розпорядженням голови райдержадміністрації від 07.08.2019 № Р-255/0/343-19 «Про затвердження Умов конкурсу з визначення пасажирських автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Петриківського району Дніпропетровської області» Петриківська районна державна адміністрація (далі – Організатор) оголошує конкурс з визначення пасажирських автомобільних перевізників з перевезення пасажирів автомобільним транспортом на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Петриківського району:
маршрут
Відстань, км
Кількість оборотних рейсів, од.
Режим руху автобусів
1.
№ 1 Улянівка –Петриківка - Шульгівка
43
8
звичайний, щоденно
2.
№2 Миколаївка – «Епіцентр»
15
7
звичайний, щоденно


Умови конкурсу затверджені розпорядженням голови райдержадміністрації від 07.08.2019 № Р-255/0/343-19 «Про затвердження Умов конкурсу з визначення пасажирських автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Петриківського району Дніпропетровської області» (далі – Умови) та розміщені на офіційному сайті райдержадміністрації (http:www.petric-rn.dp.gov.ua) в розділі «офіцйні документи райдержадміністрації».

Кінцевий термін прийняття документів - 23 вересня 2019 року (до 17-00 год включно). Документи, шо надійшли до організатора проведення конкурсу після встановленого терміну не розглядаються.

Отримати необхідну інформацію про об’єкти конкурсу, схеми руху та інші особливості здійснення пасажирських перевезень, що містяться у паспорті маршруту можливо за адресою:
смт Петриківка, проспект Петра Калнишевського,69, Петриківська районна державна адміністрація, відділ архітектури та містобудування, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту райдержадміністрації (тел. 2-49-09).
Режим роботи: з понеділка по четвер - з 8-00 до 17-00, п’ятниця – з 8-00 до 15-45. Перерва на обід – з 12-00 до 12-45, субота та неділя – вихідні дні.

Для участі у конкурсі автомобільний перевізник - претендент подає організатору конкурсу у двох закритих конвертах (пакетах) документи, які пронумеровуються, прошнуровуються, підписуються автомобільним перевізником або уповноваженою особою перевізника – претендента та скріплюються печаткою із зазначенням кількості сторінок цифрами і словами.
Конверт (пакет) із позначкою №1 повинен містити наступні документи:
-ЗАЯВА на участь у конкурсі;
-ВІДОМОСТІ про автобуси, які будуть використовуватися на автобусному маршруті;
- ВІДОМОСТІ про додаткові умови обслуговування маршруту;
-АНКЕТА до заяви про участь у конкурсі з перевезення пасажирів.
Конверт (пакет) із позначкою №2 повинен містити документи з інформацією про те, на який об’єкт конкурсу подає документи перевізник – претендент.

Бланки заяви на участь у конкурсі та анкети перевізника – претендента можна отримати з моменту розміщення оголошення на офіційному веб-сайті Петриківської районної державної адміністрації: (http:www.petric-rn.dp.gov.ua).

Конкурс відбудеться 26 вересня 2019 року о 10:00 годині за адресою:
смт Петриківка, проспект Петра Калнишевського,69, Петриківська районна державна адміністрація, другий поверх, прийомна голови райдержадміністрації, кімната 321.
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор